Angstens budskab #1

Angsten fortæller dig, at du ønsker at beskytte dig selv.

Du trækker dig væk fra andre mennesker og det kan føles som det værste. Men husk, at det sikkert er fordi du blevet såret mange gange. Du har måske lært at du har meget modgang i livet, at du ikke kan stole på særligt mange mennesker eller ikke kan slappe af med de fleste. Disse følelser og overbevisninger er ægte. Erkend, at det er sådan du har det.

Angsten fortæller dig at du beskytter dig selv, og det synes jeg er smukt. At selv når vi intet socialt liv har, har vi stadig evnen til at beskytte os selv fra sårende mennesker.
Det handler ikke om at ophøje det ikke-eksisterende sociale liv, men om at huske at der er en grund til, at du føler dig angst. Du vil ikke såres, du ønsker ikke at miste dig selv eller føle du skal ofre dig selv i sociale situationer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.