En ny tilgang til angsten #3

Det taoistiske begreb wu wei betyder; gør intet.

For mig betyder wu wei at jeg har en anden tilgang til min angst og til tankernes strøm; gør intet. Lad dem være. Lad angsten være. Yd ikke modstand mod det, som er. Læn dig tilbage, fremfor at fare mod ubehaget i kamp. Lad det være, som er.

Denne tilgang har jeg brugt rigtig meget, i forbindelse med min angst. Jeg har øvet mig i, ikke at handle på den følelse eller tanke der kommer, men bare lade den være der i sin form.

2 thoughts on “En ny tilgang til angsten #3

  1. […] 3. Gør intet Tillad også dig selv, blot at læne dig tilbage, og for et øjeblik ikke gøre eller lave noget. Læn dig tilbage i stolen og forestil dig at du tager et skridt tilbage i situationen. Du skal ikke handle lige nu, ikke forholde dig til noget lige nu. Tillad dig selv blot at trække vejret og være i dig selv. […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.