En ny tilgang til angsten #5


Lær angsten at kende. Observér, lyt og giv slip.
Observér din krop, følelser, tanker og fornemmelser, uden at dømme det. Læg mærke til, hvad der sker indeni dig – gør dig bekendt med, hvordan du helt konkret reagerer når du får angst. På den måde, kan du bedre lære at sige; “Nåhr, det er angsten som kommer nu”.

Lyt til dine angsttanker. Hvad siger de? Hvad er det, du er angst for? Hvilken overbevisning og tilgang er det, du har til angsten og dig selv? Giv slip på de gamle idéer og overbevisninger om, at der er noget som er “okay” eller “ikke okay” at føle. Det er dig som sætter dagsordenen, dig som bestemmer om du har ret til at få angst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s