En ny tilgang til angsten #6

Lær, at angsten er en del af dig, men ikke er den, du er.

En terapeut spurgte mig engang; “Føler du at angsten er en del af dig, eller føler du det er noget som kommer udefra over overvælder dig?”.
Det fik mig til at stoppe op og tænke, og det var først dér det gik op for mig at jeg faktisk oplevede at angsten var en del af mig og noget som brød ud indefra, fremfor noget som ramte mig som et lynnedslag.
Det kan være nemmere at arbejde med angsten, når man føler, den er en del af en, man tager mere ejerskab over den og føler sig ikke ligeså meget som et offer for den.En måde, hvorpå man kan opdage at angsten er en del af en, er bl.a. ved at stille spørgsmål til den og lære den at kende (læs mit andet indlæg om netop dette).

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.