En ny tilgang til angsten #9

Vores barndom kan både indvirke vores forhold til at angsten, men også den tilgang vi har til angsten. 
F.eks. kan du kigge på billeder af dig selv som barn, tale med din familie eller venner omkring hvordan de oplevede dig, men husk – selvom andre husker dig på en bestemt måde, er det vigtigste hvordan du husker, hvordan du havde det som barn, samt hvilket barn du var.
Kig på dit gamle legetøj eller dagbøger fra du var mindre eller på skoleopgaver du har lavet, alt sammen for at huske bedre og få større forståelse for, hvordan du var dengang.Mange minder kan føles glemt, men de kan være så langt væk fra vores bevidsthed at vi skal opfriske vores hukommelse lidt.
At forstå hvordan vi var som børn, kan give os større forståelse for, hvorfor vi føler angst i dag. Vores forældre spiller også en stor rolle, fordi de har påvirket os med deres tilgang til angst og ubehag. Hvis vores forældre har haft svært ved at håndtere vores følelser som barn, er det ikke så underligt hvis vi som voksne selv har svært ved at håndtere vores følelser.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.