Eksperiment: Anti-Tinder #1

Jeg er træt af Tinder og de andre dating apps.
Jeg er træt af, at vi kun tør at “tale” med hinanden over sociale medier.
Jeg er træt af, at vi generelt ikke kommer hinanden ved særligt meget mere.
Jeg er træt af, at der er så mange muligheder for at møde nogen, som man ville passe godt sammen med, men at man aldrig møder den person, fordi man ikke tør at tage kontakt til vedkommende.
Det har jeg tænkt mig at lave om på. 

Jeg har besluttet mig for at starte et eksperiment. Eksperiment Anti-Tinder.
Målet er, at tage kontakt til/have en samtale med andre, og med andre mener jeg, nogen som jeg kunne finde på at swipe til højre på, hvis jeg var på Tinder.

Min angst har aldrig stoppet mig i at tale med fremmede, men det er en større udfordring at tale med nogen, som jeg synes ser sød eller attraktiv ud. Der er mere på spil og der er mere at tabe og en afvisning gør derfor også mere ondt.

Jeg håber du har lyst til at være med i eksperimentet! 🙂

Husk: 

  • Den, du tager kontakt til, skal være en du kunne være tiltrukket til – en, som du kunne forestille dig du ville swipe til højre på.
  • Når du starter en samtale, brug åbne spørgsmål og vær god til at tale om dig selv, fortæl ting uden der nødvendigvis er blevet spurgt om det. Fortæl hvad du har lavet i dag og hvad du skal lave i morgen/senere.
  • Klap dig selv på skulderen og ros dig selv, hver gang du skaber en eller anden form for kontakt til et andet menneske. Uanset om det er et smil, øjenkontakt eller en samtale med ord, så er det utroligt grænseoverskridende at gøre for mange, så ros dig selv for at du gør det – også selvom du ikke får så meget igen.

Der er forskellige steder, du kan møde mennesker og hvert sted gør udfordringen en lille smule sværere. Jeg vil bevæge mig indenfor disse tre områder.

Servicebranchen 
Se på servicebranchen for eksempel, eller i princippet alle butikker, restauranter eller steder hvor du selv er kunde. Det kan være supermarked, café, tandlægen eller noget helt fjerde.
Her er folk ansat for at servicere og det er derfor meget nemmere at få kontakt til dem der arbejder sådan et sted, samtidig så er du der af en årsag, og kommer altså (sandsynligvis) ikke bare derhen for at få kontakt til folk.

Til et arrangement eller sammen med andre kunder/besøgende
Når vi er samlet med andre, et bestemt sted, så har vi allerede det til fælles. Uanset om det er til et lagersalg, om I venter i kø til toiletterne eller om I står i grønt-afdelingen i supermarkedet.

På gaden
Det sværeste sted at få kontakt til folk må være på gaden. Enten tror folk man er gadesælger eller også kan man bare mærke, at folk ikke er vant til at fremmede begynder at tage kontakt til dem, uden nogen egentlig grund.
Om ikke andet så kan det også være et ret sjovt sted at gøre det, især hvis det bare er smil eller øjenkontakt eller et “hej”, fordi I allerede er på vej forbi hinanden.

Over det næste stykke tid, vil jeg udfordre mig selv inden for forskellige områder af face-to-face-kontakt, for at få kontakt til det modsatte køn.
Hver mandag kl. 8 kommer der et nyt indlæg omkring min seneste udfordring.

Jeg håber du vil følge med og måske også selv afprøve eksperimentet!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.