Eksperiment: Anti-Tinder #3 Smil.

Jeg er træt af Tinder og de andre dating apps.
Jeg er træt af, at vi kun tør at “tale” med hinanden over sociale medier. 
Jeg er træt af, at vi generelt ikke kommer hinanden ved særligt meget mere.
Jeg er træt af, at der er så mange muligheder for at møde nogen, som man ville passe godt sammen med, men at man aldrig møder den person, fordi man ikke tør at tage kontakt til vedkommende. 
Det har jeg tænkt mig at lave om på.
ANDEN UDFORDRING: Smil

1. Smil til en medarbejder
2. Smil til en anden kunde/besøgende
3. Smil til en på gaden

TIP: Smil til vedkommende som om det var en du kendte i forvejen. Så føles det mere naturligt. 

Meningen med smilet er, at der selvfølgelig også er øjenkontakt samtidig.

1. Smilet til medarbejderen er lidt en del af hele serviceoplevelsen, man får øjenkontakt, smiler og siger endda også “Hej” når man kommer ind et sted. Alligevel er det faktisk lidt mere grænseoverskridende for mig, kun at have øjenkontakt og smile men ikke at sige hej.

2. Da jeg smilede til en anden kunde, var det meget grænseoverskridende, det er ikke naturligt for os at smile til hinanden, det er nemmere bare at kigge ned i sin telefon eller holde sig helt for sig selv. Alligevel var det rart at gøre. Jeg føler også jeg kan glæde en andens dag med at smile.

3. At smile til en til gaden var bare endnu mere angstprovokerende. Man virker lidt skør, synes jeg. Folk er ikke vant til det. Det positive var, at jeg fik 90 % smil tilbage, så det gav blod på tanden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.