Eksperiment: Anti-Tinder #4 “Hej”.

Jeg er træt af Tinder og de andre dating apps.
Jeg er træt af, at vi kun tør at “tale” med hinanden over sociale medier. 
Jeg er træt af, at vi generelt ikke kommer hinanden ved særligt meget mere.
Jeg er træt af, at der er så mange muligheder for at møde nogen, som man ville passe godt sammen med, men at man aldrig møder den person, fordi man ikke tør at tage kontakt til vedkommende. 
Det har jeg tænkt mig at lave om på.


TREDJE UDFORDRING: “Hej” (altid godt at ledsage et “Hej” med et smil!)

1. Sig “Hej” til en medarbejder
2. Sig “Hej” til en anden kunde/besøgende
3. Sig “Hej” til en på gaden

TIP: Hvis du ikke tør at sige hej, så mim blot ordet mens du smiler til vedkommende.

1. Det er meget naturligt for mig, at hvis jeg både har øjenkontakt og smiler til en medarbejder, så siger jeg næsten altid også “Hej”.
Det er også en del af deres service, at de skal imødekomme kunderne. Selvfølgelig er det udfordrende, når det er en som man synes ser sød ud, så kommer der lidt sommerfugle i maven.

2. Jeg var i en by jeg ikke normalt er i – og er man ikke bare altid mere modig når man er et uvant sted? Især når man er ude og rejse? Man tør bare mere!
Jeg stod på et shawarmasted hvor jeg havde bestilt min mad. Ind kommer en mand, som ligner han har været på arbejde og har pause og skal bestille frokost. Vi får øjenkontakt og smiler til hinanden med det samme og jeg siger “Hej”, han svarer “Hej” igen og jeg flytter mig fra disken, så han kunne komme til.

3. Da jeg først havde sagt “Hej” til den første jeg kom forbi, var det ligesom at bungee-jumpe, jeg følte et kæmpe adrenalinrush og blev ustyrligt glad efterfølgende. Jeg smilede endnu mere og havde lyst til at sige “Hej” til endnu flere. Så det gjorde jeg. På én dag sagde jeg hej til flere fremmede, og en fyr der kom cyklende sagde “Hej” inden jeg selv nåede at sige det. Så jeg må have sendt nogle gode signaler ud.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.