Jeg er blevet interviewet af Friendley

I september måned blev jeg kontaktet af Friendley som er en nystartet app, der handler om at folk med samme fysiske eller psykiske udfordringer, kan hjælpe hinanden og man dermed kan spejle sig i andre med lignende udfordringer. 

Jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg ville interviewes i forbindelse med min angst, og det sagde jeg ja til. Derefter har Friendley uploadet dele af interviewet til deres Instagram-profil sammen med et billede af mig.

Det er første gang, at jeg er blevet interviewet – selvom det er noget jeg siden barnsben har drømt om. Derfor var jeg også nervøs, men da jeg først begyndte at fortælle om mine erfaringer med angsten, så gik det derudaf.

I kan se de to dele af interviewet her og her.

Det gør mig glad at vide, at der er nogen som har lyst til at høre min historie og jeg glæder mig til at se app’en når den sådan rigtigt bliver sat i gang.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.