Velkommen

… og tak, fordi du havde lyst til at kigge forbi 🙂

DSC_0596

Kort info om mig

Mit navn er Matilde, jeg er 27 år gammel, bor i København og begyndte min proces med angsten i 2011.
I maj 2017 startede jeg denne blog med ønsket om at kunne hjælpe og inspirere andre ligesindede med angst.

Min proces med angsten

I min proces med angsten, har mit fokus været på, at blive ved med at komme tilbage til at kunne omfavne (erkendelse, accept, empati og “væren” med angsten) frem for at bekæmpe angsten (afledning, positiv tænkning og “gøren”).
Denne proces, sammen med en masse andre processer i mit liv, er en igangværende proces, som jeg hele tiden bliver bedre til og som jeg vil dele her på bloggen.

At kombinere flere passioner

Denne blog er under ombygning, da jeg er i gang med at finde ud af, hvordan jeg kan kombinere flere forskellige passioner under samme tag (Ind til kernen-taget), uden at ødelægge noget for hverken mig eller jer 🙂

Der er meget som inspirerer mig, som motiverer mig og som giver mig mening i min tilværelse – og det er ikke kun mit arbejde med angsten og min særlige sensitivitet, men også alle de andre områder af mit liv, hvor jeg føler jeg kan blomstre og hvor angsten egentlig bliver mindre relevant – fordi det hjælper mig til at jeg kommer mere og mere ind til kernen af mig selv.
I virkeligheden har det nok hele tiden været det, der har været under opsejling med denne blog – ikke bare at kunne inspirere andre i forhold til angsten, men i forhold til alle områder af livet og vores forhold til os selv først og fremmest.

Angst, håndarbejde, mad og musik

Derfor kommer jeg ikke kun til at dele min erfaring med angsten og omfavnelse af angsten, men netop også noget om særlig sensitivitet, at finde sin plads i livet, at føle man lever efter sine værdier, at opleve mening, at udvikle sig, blomstre, vokse og i sidste ende forstå og kende sig selv bedre og mere for hver dag.

Mine passioner kommer således til udtryk på mange forskellige områder af mit liv, og derfor vil der være flere faner i Menuen, sådan at du selv kan vælge, hvad du har lyst til at læse om 🙂

Jeg vil dele de passioner som giver mig glæde, mening og som inspirerer mig til at have lyst til at være mig – og forhåbentlig også kunne inspirere, glæde og give mening for dig derude! Nogle af de passioner er f.eks. hækling & tøjdesign, vegansk mad samt musik & sangskrivning netop fordi alle disse passioner hver især har haft sin indflydelse på min proces på den ene eller anden måde.

Jeg håber meget du har lyst til at kigge med lidt endnu 🙂

– Matilde