Om

Kort info om mig

Jeg er en kvinde på 28, der bor i København og begyndte i 2009 min rejse med at forstå og forløse mine følelser, som senere viste sig at være kompleks PTSD, skam og angst pågrund af en traumatisk opvækst med en narcissistisk mor og den stress det har udsat mit nervesystem for.

 I maj 2017 startede jeg denne blog med ønsket om at kunne hjælpe andre ligesindede med deres utryghed (fx pga PTSD), skam, social angst, angst for at rødme og det der ellers har at gøre med angst, skam og ubehag, der relaterer sig til andre mennesker.

Denne side handler ikke om mig men om mine personlige erfaringer, fordi jeg ved at mange andre kæmper med samme udfordringer.

Min proces med angsten

Mit fokus er på at omfavne (bevidsthed, tilladelse, empati og “væren”) frem for at bekæmpe (ubevidsthed, afledning, positiv tænkning og “gøren”) de følelser jeg oplever.

Mine følelser hænger alle sammen på kryds og tværs, jeg oplever angst og skam og et oversensitivt nervesystem på grund af kompleks PTSD. Den komplekse PTSD giver modsat også større angst, skam og depressive tilstande.


De områder jeg berører her på siden er:

Kompleks PTSDhyperårvågenhed, stress
socialfobi, angst for angsten, generaliseret angst, angst for at blive kigget på, angst for at rødme, panikangst og agorafobi.
Skam
Særlig sensitivitet
Drømmetydning
Depression og selvmordstanker
Bekymringer og tankemylder
Selvværd og selvtillid 
Ensomhed og isolation 
Familie og relationer: At bryde kontakten til en forælder, at have en narcissistisk mor, parforhold og dating, tilknytningsmønstre og de roller vi har
At finde sin plads i verden
Barndomstraumer og traumebehandling
Affektiv afstemning
Empati og omfavnelse

At blive sin egen terapeut
Diagnoser og sundhedssystemet
Overlevelsesstrategier (fx depersonalisering)

Du kan altid kontakte mig direkte ved at trykke på mail-ikonet oppe i højre hjørne.

Følg mig også på Instagram, for at blive opdateret om nye indlæg.

Hvis du har idéer til indlæg, må du også meget gerne kontakte mig.

Mvh M.